Whisky’s van de maand maart Islay Storm en Deanston Virgin Oak.

Op het moment dat ik dit schrijf is het bitterkoud dus de ideale temperatuur voor een heerlijke pittige whisky van de eilanden. Lekker geturft met een medicinale smaak. Een bottenwarmer.
Gaan we dus doen. Islay Storm van het eiland Islay. Een met mysterie omgeven whisky…. Wie distilleert Islay Storm? Zo groot kan het mystery niet zijn, want er zijn per slot van rekening maar ongeveer 7 distilleerderijen op het eiland. Dus ik zou zeggen proef hem en vergelijk hem. Verdere aanwijzingen zou je kunnen vinden in bijvoorbeeld het flesmodel. Maar goed succes ermee. Misschien los jij het raadsesl wel op.
Maar goed… Ook de lente is weer onderweg dus misschien is het als jij dit bericht leest wel weer heerlijk weer. Daar gaan we deze maand dus rekening mee houden.We doen ook een whisky die ideaal is voor de lente als whisky van de maand namelijk de Deanston Virgin Oak. Een whisky waarvan we precies weten waar die vandaan komt!
De smaak eiken met iets citroen en zoete moutsuikers. Tonen van appel en geconfijte vruchten, vanille, caramel en heidehoning.
Weet je wat….. als je ook niet weet of je voor de winter of de lente gaat koop je ze gewoon alle twee en dan krijg je ook nog eens twee euro extra korting.

Geef een reactie